Esport kérdőív eredmények

December közepén tettünk közzé egy kérdőívet KODIAK-kal, amiben kíváncsiak voltunk a véleményetekre esporttal és a weboldalakkal kapcsolatban.


Összesen 11 kérdés volt és 364 válasz érkezett. Úgy gondoltuk, hogy az eredmények egy részét, ami titeket is érdekelhet azokat megosztjuk veletek.

Hány órát töltesz számítógépes játékkal naponta?
A válaszadók 25,5%-a 2-3 órát játszik naponta utána második helyen 20,6%-kal azok végeztek, akik több mint 5 órát játszanak naponta.

kerdoiv_4.jpg

Melyik játékokkal játszol?
Mivel KODIAK-ot főleg olyanok követik, akik a Counter-Strike-kal ás a PUBG-vel játszanak így nem meglepő, hogy első helyen 73,9%-kal a CS:GO nyert. A válaszadók egy része a CS:GO mellett a PUBG-vel is játszik összesen 49,2%-kal a második helyen végzett a PUBG. Harmadik helyen a R6S végzett 29,1%-kal. A negyedik helyet a LOL vitte el 23,9%-kal és ötödik helyen a Fortnite végzett 22,3%-kal.

Milyen szinten űzöd a játékot?
A válaszadók 63,5%-a csak kikapcsolódás miatt játszik, 20,1%-a részt vesz versenyeken, de csak szórakozásból és 16,5% komolyan gondolja a versenyzést.

kerdoiv_3.jpg

Fontosnak találod az online megjelenést egy csapat számára? Pl.: facebook oldal, youtube csatorna, weboldal...
A válaszadók több mint kétharmada szerint kell az online megjelenéssel foglalkoznia egy csapatnak.

kerdoiv_2.jpg

Szerinted van szüksége egy esport csapatoknak manapság weboldalra?
Én személy szerint több százalékra számítottam, csak 54,9%-ban gondoljátok úgy, hogy szüksége van egy csapatnak weboldalra. 23,1% arra voksolt, hogy egyáltalán nincsen szükség manapság weboldalra és 22% „talán” választ adtak.

kerdoiv_1.jpg

Streamereknek szerinted van manapság szüksége weboldalra, vagy elég nekik a social media megjelenés?
Számomra erre a kérdésre érkező válasz volt a legmeglepőbb miszerint úgy gondoljátok 71,1%-ban, hogy egy streamernek nem kell weboldal.

kerdoiv_5.jpg

Köszönjük szépen azoknak, akik kitöltötték a kérdőívet. Ne felejtsétek el, hogy a kapott kupon kódokat 2019 január 31-ig tudjátok felhasználni!

  • Megosztás:
Küldj üzenetet nekünk