Új szolgáltatás és egy kis változás csomag - Hírek - webesports.hu

Te is szeretnél olcsón esport weboldalt?

Ne hagyd ki
Új szolgáltatás és egy kis változás csomag

Örömmel jelentem be, hogy majdnem egy év kemény tervezési és programozási munka után készen áll az első publikus megjelenésre a webesports új szolgáltatása. Na de ne rohanjuk annyira előre, ugyanis a weboldalon is történt pár változás. Kapott egy teljesen új köntöst a webesports is, ezen kívül elindult a blog szekció, ahol érdekesebbnél érdekesebb cikkeket fogtok idővel látni. Ezen kívül kialakítottam egy megrendelési folyamatot segítő aloldalt és a szolgáltatások listáján megtalálhatóak most már az árak is.

Mivel mindig is a szívem csücske volt az esport, ezért azt találtam ki, hogy fejlesztek egy olyan weboldal rendszert, amit az esporttal foglalkozó csapatok kitudnak bérelni. Hogy ez miért is jó? Mert nem kell egy akár frissen alakult csapatnak kifizetni több százezer forintot, hanem ha a legkisebb csomagot nézzük, akkor napi szinten 100 Ft-ot kell rááldozni a csapatnak ahhoz, hogy legyen egy weboldaluk. Jelenleg egy sablon érhető el, bár ez több színben. Szeretnék két havonta egy újabb grafikával előrukkolni. Ezzel szeretném támogatni a magyar esportot, hogy szinte ingyen, csupán jelképes összegért egy profi weboldalhoz juthat bármilyen szinten játszó csapat.

Itt találod a minta weboldal bérléses oldalt:
https://demo.webesports.hu/

Ha az adminisztrációs felületet is szeretnéd megnézni akkor iratkozz fel a főoldalon a hírlevélre.

  • Megosztás:
Küldj üzenetet nekünk
Kérlek végezd el az ellenőrzést
Remek választás!
Már csak egy lépés választ el a 7 napig ingyenesen használható esport weboldal rendszertől! Töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül elkészül a weboldalad!