Egyedi weboldal tervezés - Szolgáltatások - webesports.hu
egyedi weboldal

Egyedi weboldal tervezés

Ha teljes mértékben egyedi akarsz lenni, akkor neked egy egyedi weboldal tervre és fejlesztésre van szükséged. Első lépésként írunk egy specifikációt arról, hogy hogyan fog működni az oldal. Ezután készítjük el a grafikai tervet, ha az megfelel, akkor elkezdjük a programozást. Ha készen van a programozás megmutatjuk mit hogyan tudsz használni és ha minden az elképzelésnek megfelel, akkor birtokba veheted a weboldaladat! :)
  • Precíz tervezés
  • Profi grafikai terv
  • Kreatív fejlesztés
  • Igényes dokumentáció
Eddigi munkáink Csomagajánlataink

Egyedi Esport weboldal áraink

Bemutató
Közösségi
Közvetítő (streamer), videós
Többjátékos (Multigaming) csapat
Játék statisztika
Magányos farkas
Ár

49 900
Ft-tól

149 900
Ft-tól

49 900
Ft-tól

124 900
Ft-tól

74 900
Ft-tól

49 900
Ft-tól

Leírás Kisebb weboldal promóciós célra fejlesztve. Ilyen például a játék szerver, játékmód vagy akár egy fragmovie bemutató oldal. Lehet akár egy adott játékkal foglalkozó oldal, vagy bármilyen másik például mód készítő közösség. Híreket, fórumot, képgalériát, videókat és streameket is tartalmazhat. Angolul talán könyebb beazonosítani, streamer vagy movie makereknek javasoljuk ezt a csomagot. Twitch TV, Hitbox TV és Youtube videó funkciót is tartalmaz. Ezt a magyarok is angolul ismerik jobban, nem más, mint a multigaming. Több játék csapatait pl.: League of Legends, Dota 2, Call of Duty... foglalja össze. Sok játék engedélyezi, hogy adatokat mutasson meg a játékosok teljesítményeiről. Ezeket összelehet gyüjteni egy oldalra és különböző statisztikákat összeállítani. Olyan játékosoknak javasoljuk, akik magukról szeretnének a közösség felé információt közölni, például egyéni eredményeiket megmutatni.
Logó tervezés
Weboldal grafikai tervezés
Weboldal programozás
Adminisztrációs felület
Egyedi domain név
Webtárhely
Email cím Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Küldj üzenetet nekünk
Kérlek végezd el az ellenőrzést
Remek választás!
Már csak egy lépés választ el a 7 napig ingyenesen használható esport weboldal rendszertől! Töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül elkészül a weboldalad!